Paar Biertjes - Reisverslag uit Sydney, Australië van Frank Dekker - WaarBenJij.nu Paar Biertjes - Reisverslag uit Sydney, Australië van Frank Dekker - WaarBenJij.nu

Paar Biertjes

Door: FrankD

Blijf op de hoogte en volg Frank

14 Oktober 2010 | Australië, Sydney

Eindelijk tijd om weer een stukje te schrijven, enorm druk en brak geweest de laatste tijd.
In Bangkok zijn er een aantal enorm los gegaan. Een 19jarige jongen van onze groep had op de eerste avond al gescoord, eenmaal aangekomen op zijn hotelkamer bleekt het 'chickie' een leuter te hebben. De jongen is uiteraard enorm door iedereen opgenaait daarna..

Eerste dag Sydney.
Sydney is valkuil, het is echt een super gave stad maar het is zo duur hier en de pilsies slaan we niet af dus mijn bankrekening daalt enorm snel.
We hebben vanzelfsprekend alle toeristische dingen gedaan. We zijn met de hele dag wezen varen, alles inclusief. Maar iedereen snapt wel dat binnen een half uur het vat leeg was, binnen twee uur alle blikken bier een uur later alle flesjes bier, waarna alleen carona's overbleven en die zijn ook hier heerlijk bij een zonnetje.
Eergisteren wezen surfen met een klein groepje, was super vet. Dat is sowieso een ding wat we vaker gaan doen. Gister naar de plaatslijke Rocky Mountains en Niagara Falls gegaan (hier noemen ze het The Blue Mountains). Weinig watervallen gezien alleen die onder mijn oksels, tering pleuris wat kan het hier warm zijn. Twee (dodelijke) slangen gezien die een meter van ons vandaan waren niet geheel ongevaarlijk hier dus. Kangaroes gespot en ook gegeten.
Vanavond laatste avond met de groep, klein feesie wederom dus.
Vandaag nog voor vijf dagen bijgeboekt. In die tijd willen we een auto kopen, uitrusten, telefoonnummer aanvragen en nog meer regelwerk...

Mensen we missen jullie (nog) niet dus wees maar niet bang dat we binnenkort terugkomen! tenzij het geld op is...

• 14 Oktober 2010 - 08:51

Jan:

Kanjers van me :)

In 1 week hebben jullie al meer gedaan en gedronken dan in 5 jaar lloret de mar zo te lezen...

• 14 Oktober 2010 - 10:30

MADMAN:

Mannen goed bezig hoor !!! Heerlijk feest daar. Have FUN
    Kusss

• 14 Oktober 2010 - 14:18

Jacco:

Ook nog Aboriginals gezien met die rare platte neuzen?

• 14 Oktober 2010 - 15:17

Kraai En Patato:

Meer geluk met ze she-male :D geniet wel van jullie stukje!

• 15 Oktober 2010 - 12:57

Cootje:

lekker bezig hoor jongens zien er goed uit me zus is ook onderweg naar jullie toe kunne jullie marco ff lam voere hahaha xx

• 15 Oktober 2010 - 16:58

Barry:

He jongens, jullie zien er goed uit.. echte toeristen. hebben jullie ook zo'n mooi buiktasje??

veel plezier.

gr, Barry

• 16 Oktober 2010 - 00:31

Janneke:

net terug uit de stad, zonder jullie.. gister oh oh cherso gekeken, zonder jullie... maarja daar komen we wel over heen, al wil ik al weken graag lady gaga luisteren, en durf niet alleen naar de brandweer :P

geweldig te horen dat jullie het leuk hebben, en ja als je bankrekening zo snel slinkt, zien we jullie alleen maar eerder terug... prima toch!! neej ik hoop dat jullie een toptijd gaan hebben daar!!veel plezier!!

• 16 Oktober 2010 - 22:44

Jermen:

Paar biertjes..

• 17 Oktober 2010 - 13:52

Ineke:

Heel fijn dat jullie al diverse keren een reisverslag geschreven hebben, leuk om te lezen hoe julle je daar vermaken. We vinden het ook leuk dat er foto's geplaatst worden. Zo kunnen wij ook zien wat jullie daar zien en beleven. Is kangoeroevlees lekker? Ik zie uit naar het volgende verslag en de foto's!
    Liefs, Ineke en Henk.

• 17 Oktober 2010 - 15:14

Rody:

Jullie worden nu echte beach boy's; surfen tussen de haaien, met slangen in gevecht en rennend in de branding mooie vrouwen redden (om down under misbruik van te maken ;) ....

xxx

Als vliegende herten gespot?

• 17 Oktober 2010 - 20:52

Jeannette:

hej kerels!

T ziet er allemaal erg goed uit!!
    Ik heb jullie nu als vaste link in mn mobiel dus ga jullie van af nu helemaal volgen, dus ga lekker veel dingen mee maken, en amuseer de mensen in dit kikkerlandje met de mooie verhalen :p

Echt super veel plezier nog!! Dikke pakkerd, jeantje

• 18 Oktober 2010 - 11:59

Joost:

De 'diepe denker' mag uiteraard niet ontbreken in australie!
    Al kangaroos geneukt?